De Stippie Show

Kindershow met Stippie en zijn insecten band – lekker samen zingen en bewegen voor kinderen t/m 8 jaar…

Over Esther

Portretfoto Esther Splithof

Esther Splithof

peuterleidster, trommelaar en vakleidster muziek

Zie ook Esther's folder:
Liedjes Vieren met Esther Splithof

Mijn naam is Esther Splithof.

Ik heb een grote passie voor muziek, de natuur en kinderen. Bovenal ben ik zelf moeder van drie inmiddels volwassen kinderen.

Vanaf mijn twintigste heb ik op diverse manieren met kinderen gewerkt; eerst als verpleegkundige en daarna 17 jaar als eigenaar van Kinderdagverblijf De Lange Wei.

Samen met Coen de Stippieshow doen was voor mij de afgelopen jaren een feestje. Iedere keer weer blije, stralende kinderen én ouders of begeleiders. Na iedere show dacht ik: ‘Ik wil nóg een keer!’

Ook zet ik me in als vrijwilligster voor de Stichting Tante Lenie. Zij organiseert vakantieweken voor gezinnen met chronisch zieke kinderen. Ook daar heeft de Stippieshow al gezorgd voor plezier en een prachtige lach op de gezichten van de kinderen.

Vanaf eind 2018 heb ik besloten om meer muziek met kinderen te gaan maken. Ik ben de Vakopleiding Muziek gaan doen zodat ik nu ook muzieklesjes kan geven aan dreumesen en peuters op kinderdagverblijven of peuteropvang organisaties. Daar ga ik dan met de kinderen ‘Liedjes Vieren.’

Ik verheug me nu al weer op de Stippieshows die er aankomen!

"Ik verheug me nu al weer op de Stippieshows die er aankomen!"

Contact Informatie

Coen van Vollenhoven
06 – 513 025 79

Esther Splithof
06 – 537 390 19

Mail ons!

Als je via de 'mail ons' knop een mail stuurt, dan weet je zeker dat dit daadwerkelijk aankomt en niet in onze spambox belandt. Een van ons beantwoord je bericht (in principe) binnen 48 uur. Voor dringende vragen e.d. zijn wij het best mobiel bereikbaar!